2016-2017 Öğretim Yılı Burs&Yemek Yardımı Başvuruları

Kaydınızı eksiksiz ve hatasız yapmak için bu sayfada bulunan tüm yönergeleri dikkatlice okuyunuz, başvurunuzu eksik ve hatalı yapmanız durumunda başvurunuzun doğru değerlendirilmesi söz konusu değildir.

*Yeni Öğretim Yılı Başvurularımız 30 Eylül Tarihine kadar devam edecektir.

*Başvuru değerlendirme süreci Ekim ayında yapılacak ve ayın sonunda ilan edilecektir.

*Öğrenciler Başvuru Formunu doldurduktan sonra gerekli belgeleri yüklemeleri gerekmektedir.

*Geçmiş yıllarda derneğimizden burs alanların 1 nolu başvuru formunu doldurmaları gerekmez yalnızca 2 nolu formdan gerekli belgeleri göndereceklerdir.

*ÖSYM tarafından yeni yerleşmiş olanlar ÖSYM sonuç belgesi ve Okula kesin kayıt yaptırdıkları öğrenci belgesini.

*Geçmiş yıllarda derneğimizden burs alan veya ara sınıfta olup ilk kez başvuru yapacak öğrenciler ise Öğrenci Belgesi ve Not Dökümünü (Transkript) aşağıdaki belge yükleme formu aracılığıyla bize göndermeleri gerekiyor.

1. Başvuru Yapın

2. Belge Yükleyin